Race

Publisert den 25. juni 2018 | av Fred Arthur Asdal

0

Tunefluer, pallplasser og sokkelesten

Masse funksjonærer. Masse mosjonister. Masse tuneflue. En veldig god speaker. Og plenty med bakverk i kiosken. Ikke rart det var god stemning. 

Sola reiste seg over Tunevannet, og badet Husquarna-fabrikken i et mykt og deilig lys mens triatletene trakk på svømmehettene. Og det summet i flokken på land. For visst var det fine forhold i dag. 17 grader i vannet og nesten vindstille.

Var det litt tynnere i toppen i år? Spesielt på damesiden? Vanskelig å si, for det er ikke lett å måle sånt. Men Julie Flakne Andresen var raskest i dameklassen på normaldistansen, og blant herrene holdt Kristian Rød det høyeste tempoet, akkurat litt kjappere enn Andreas Mathingsdal Pedersen fra Kristiansand, akkurat som på Hove for ei uke siden.

Det viktigste er ikke å vinne … Med mindre man heter Kristian Rød og har bra trøkk i pedalene. Tempo-utøveren tok nok en seier.

På sprinten var det Hanna Grieg Sæthre fra Åsane fra Åsane som kom først i mål blant kvinnene, og Cedrik Bakke Kristoffersen  fra Tønsberg var raskest blant gutta.

Og ungdommene? De supersprintet seg til vanns og til lands, med Sara Magndal fra Nittedal og Sebastian Wernersen fra Tønsberg som de raskeste. Så da tenkte Wernersen at han like gjerne kunne sprinten også. Det var jo en god dag for triatlon uansett.

Men aller mest imponert er vi over over Magdalena Slominska som punkterte tre kilometer ut i sykkelløypa, men som nektet å gi seg og løp i sokkelesten og trilla sykkelen de neste 17 kilometerne bare for å fullføre sykkeldelen. For så å løpe de siste fem kilometerne!

Det skal jaggu ikke stå noen DNF ved siden av navnet mitt, nei.

Helt RÅTT.

For flere resultater, klikk her.

Sara Magndal fra Nitttedal løp lekende lett i Østfold Triathlon.

17 grader i vannet og vindstille. Det blir ikke bedre enn det.

Det er klart man løper raskt når Olav Kyrre Fjeld heier deg fram.

Østfold Triathlon bød på  tre distanser; supersprint, sprint og olympisk. Raskeste dame på den lengste distansen ble Julie Flakne Andresen.


Om forfatteren

MAMIL, firebarnsfar, forfatter, foredragsholder og arrangør. Jobber hardt og kontinuerlig for å holde sin indre sofagris i sjakk. Liker seg best på de lange distansene.Kommentarer er stengt.

Til toppen ↑
  • Siste innlegg

  • Instagram

  • Arkiv


Share This