Utstyr

Publisert den 29. mai 2018 | av Redaksjonen

0

– Noe av det bedre jeg har brukt

Hanskene Heat Tech fra  Zone3 passer for deg som blir fort kald på fingrene.

Vi har testet hansker beregnet for svømming. Hansken Heat Tech fra Zone3 er laget av neopren, og er ekstra tykk i forhold til deres standard hanske. Den er derfor beregnet for svømming i kaldere vann, som passer på våren og høsten i Norge. Hansken er 3,5 mm tykk og har et belegg med titan som er med på å reflektere varmen.

Vi har testet hansken i noen uker i sjøen, og er veldig fornøyd. Den er laget for å holde deg varmere på hendene når vannet er kaldt, og det gjør den ganske godt synes vi. Undertegnede er vant til å bruke hansker i vann i forbindelse med jobb i redningstjenesten, også i relativt kaldt vann. Hanskene fra Zone3 er noen av de bedre jeg har brukt.

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Vi har testet hanskene i norske farvann, med stort hell.

For det første er hanskene lange og rekker godt opp på armen og over våtdrakten. Det blir derfor ingen glipper av bar hud som kan bli påvirket av vannet. Den har også en reim med borrelås på, som brukes til å stramme og holde hansken på plass. Dette gjør at den sitter veldig godt på hånden, og ikke faller av.

Hansken er behagelig å ha på. Og selv om jeg sjeldent er plaget med kalde fingre, så føltes uansett hendene mine gode og varme under all svømmetrening der jeg har brukt hanskene. De er rett og slett så varme, at jeg har måttet la være å bruke de nå som vanntemperaturen ligger over 18°C her jeg svømmer.

Det er litt annerledes å svømme med hansker. Det må litt tilvenning til, tyngdepunktet blir en smule forskjøvet. Men uten at dette er noe stor sak. Jeg merker godt at hanskene gir bedre fremdrift i vannet, det minner litt om å svømme med paddles. For en som meg, som er litt treg til å svømme, så er det jo bare en fordel. Svømmekompisene mine synes ikke det er like artig. I alle fall ikke når de svømmer uten Zone3-hanskene selv.

Vi skylder å gjøre oppmerksom på at mange konkurranser har forbud mot å bruke hansker. Dette gjelder for eksempel Norseman Xtreme Triathlon. Men føler du deg lett kald under trening, kan jeg anbefale hanskene fra Zone3.

3atlet har fått et par hansker fra Zone3 for å teste.


Om forfatterenKommentarer er stengt.

Til toppen ↑
  • Siste innlegg

  • Instagram

  • Arkiv


Share This