Tema

Publisert den 26. april 2018 | av Fred Arthur Asdal

0

– Det er helt rått

Mads Kaggestad har i en årrekke kommentert sykkelsporten på TV2. Nå er han klar for triatlon.

TV2s ekspertkommentator forbereder seg til «ilddåpen». Den kommer lørdag ettermiddag. Da er det andre runde av World Triathlon Series (WTS) på Bermuda.  Og på startstreken står ikke mindre enn fire norske utøvere; Gustav Iden, Jørgen Gundersen, Casper Stornes og Kristian Blummenfelt.

– Det er jo kult, at vi har det det største norske feltet i WTS noensinne, sier Kaggestad til 3atlet.

I disse dager leser han seg opp på de ulike deltakerne for å kunne gjøre en best mulig jobb lørdag. Den tidligere sykkelproffen er forberedt på at det blir en fartsfylt konkurranse.

– Det har jo vært en kraftig utvikling av sporten de siste åra, med konkurranser i bykjernen og med masse action, sier Kaggestad.

Han har lagt merke til at norsk triatlon har fått flere utøvere som gjør det godt internasjonalt, og han er liker det han ser.

– De norske utøverne fremstår som veldig sympatiske. Og det er ingen som er i tvil om at det de driver med er stor idrett, sier Kaggestad, som har bitt seg merke i flere gode resultater.

– For meg er det kanskje lettest å legge merke til farta på løpinga. Det at de løper mila på under 30 minutter er helt rått.

Sendinga på TV2 Sportskanalen begynner lørdag klokka 17.50.


Om forfatteren

MAMIL, firebarnsfar, forfatter, foredragsholder og arrangør. Jobber hardt og kontinuerlig for å holde sin indre sofagris i sjakk. Liker seg best på de lange distansene.Kommentarer er stengt.

Til toppen ↑
  • Siste innlegg

  • Instagram

  • Arkiv


Share This