Race

Publisert den 16. april 2018 | av Fred Arthur Asdal

0

Fire norske til Hawaii

De norske utøverne sikret fire plasser til Hawaii under Ironman Sør-Afrika.

Marius Elvedal og Lars Petter Stormo sikret seg plassen på direkten i går ettermiddag. Stormo vant sin klasse, M35, og ble beste agegrouper totalt. Elvedal ble nummer fire i sin klasse, M30, og dermed fikk også han Hawaii-billett.

– Jeg er godt fornøyd med gjennomføringen i går, sier Elvedal etter å ha mottatt ”beviset” på podiet i Port Elizabeth i formiddag.

Blant damene ble det Hawaii-plass til Julie Flakne Andresen og Trude Stormo.

– Jeg har jobbet jevnt og trutt mot denne konkurransen siden i fjor høst, og da er det utrolig digg å klare målet om en pallplass og billett til Hawaii, sier Trude Stormo som ble nummer tre i klassen F35, med tida 10:24.

– Det var en hard dag med mye vind og varme, og det ble tungt etter hvert, så det var utrolig godt å krysse målstreken.

Minst like fornøyd var Julie Flakne Andresen, som også fikk pallplass.

– Jeg er super fornøyd med å kvalifisere! Det var vondt fra 6 kilometer på løp, og jeg måtte jobbe med hodet for å få bena til å fortsette. Men det er alltid deilig å få utbytte av jobben man legger ned – i form av plass til VM på Hawaii, juble Flakne Andresen, som ble nummer tre i klassen sin, F25.

Ironman Hawaii, som er et ”uoffisielt” VM på langdistanse, arrangeres i Kona i begynnelsen av oktober hvert år.


Om forfatteren

MAMIL, firebarnsfar, forfatter, foredragsholder og arrangør. Jobber hardt og kontinuerlig for å holde sin indre sofagris i sjakk. Liker seg best på de lange distansene.Kommentarer er stengt.

Til toppen ↑
  • Siste innlegg

  • Instagram

  • Arkiv


Share This