Race

Publisert den 15. april 2018 | av Fred Arthur Asdal

0

– Det var grisehardt!

Lars Petter Stormo vant i Sør-Afrika og sikret Hawaii-plassen på årets første forsøk.

Tekst: Fred Arthur Asdal Foto: Privat

Lars Petter Stormo har siktet seg inn på Ironman-VM på Hawaii i oktober. Plassen sikret han med seier i klassen M35.

– Det var grisehardt! Litt «shoppy» forhold på svøm, men det gikk likevel ganske bra. På sykkel var det ganske mye vind, og det var varmt på løpinga, sier Stormo til 3atlet mens han er i dopingkontrollen.

– Jeg var veldig fornøyd med svømminga, men jeg startet nok for hardt på sykkelen, og etter hvert følte jeg meg sliten og var litt nervøs for hvordan dette skulle gå. Samtidig var det ganske mye motvind tilbake til Port Elizabeth på hver runde, noe som gjorde det hardt, sier Stormo som syklet på 4 timer og 47 minutter.

– Men løpinga gikk heldigvis lett ganske lenge, men siste halvdel var veldig vond!

Stormo løp de 42 kilometerne på 2 timer og 55 minutter, og han fikk en sluttid på 8 timer og 42 minutter. Sluttida var nesten et kvarter raskere enn fjorårets løp samme sted.

– Jeg følte jeg hadde relativt god kontroll på seieren, og så prøvde jeg å løpe «sikkert», men vondt var det uansett.

Lars Petter Stormo var strålende fornøyd med seieren i aldersklassen. Her sammen med pro-vinneren Kyle Buckingham i dopingkontrollen.


Om forfatteren

MAMIL, firebarnsfar, forfatter, foredragsholder og arrangør. Jobber hardt og kontinuerlig for å holde sin indre sofagris i sjakk. Liker seg best på de lange distansene.Kommentarer er stengt.

Til toppen ↑
  • Siste innlegg

  • Instagram

  • Arkiv


Share This