Race

Publisert den 13. april 2018 | av Fred Arthur Asdal

0

Fortsatt ikke mette

– Målet for begge er helt klart å sikre en ny plass til Hawaii, sier Lars Petter Stormo.

Lars Petter Stormo og kona Trude fikk en fantastisk sesong i fjor. Med tida 8.59.09 satte Lars Petter norsk rekord under Ironmans verdensmesterskap på Kona på Hawaii, og det gjorde han nært sagt side om side med Trude.

Og ekteparet har ingen planer om å trappe ned i år.

Nå er de to på plass i Port Elizabeth, og i god gang med de siste forberedelsene til Ironman Sør-Afrika. Starten går søndag morgen, og begge to sikter mot en ny kvalifisering til Ironman-VM på Hawaii i oktober.

– Målet for begge er helt klart å sikre en ny plass til Hawaii, sier Lars Petter Stormo.

Nåløyet er trangt for begge to, men forberedelsene har vært gode. Gjennom vinteren har de vært på solide treningsleirer både i Thailand og på Mallorca (hvor de i år tilbrakte sin syvende påskeferie!).

– Vi er klare, og så får vi se. Det er mye vind her om dagen, men værmeldingen angir litt bedre forhold på søndag.

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Ironman Sør-Afrika er en av årets tidligste konkurranser på langdistansen. Søndag satser Trude Stormo på ny VM-kvalik her.

Stormo-ene kjørte i Sør-Afrika i fjor også. Det ga full uttelling, med Hawaii-plass til begge to.

Lars Petter ble nummer to i aldersklassen M35, med sluttida 8 timer, 56 minutter og 59 sekunder. Trude fikk også et flott løp, med sluttida 11 timer, 3 minutter og 43 sekunder. Det holdt til fjerdeplass i hennes aldersklasse, K35.

– Som i fjor kommer konkurransen tidlig på året, så det blir uansett tøft å skulle prestere helt på topp, men vi håper på en god opplevelse og et godt resultat!

– Og da blir det seier?

– Vi aner ikke noe om konkurrentene, så det er umulig å si. Men kommer vi i mål og føler vi har gjennomført en god konkurranse, så er vi i utgangspunktet fornøyde. Og om det holder til pallen for begge to, så hadde det vært veldig moro!

Temperaturen i Sør-Afrika er det lite å utsette på. Foreløpig har vinden vært mest krevende.


Om forfatteren

MAMIL, firebarnsfar, forfatter, foredragsholder og arrangør. Jobber hardt og kontinuerlig for å holde sin indre sofagris i sjakk. Liker seg best på de lange distansene.Kommentarer er stengt.

Til toppen ↑
  • Siste innlegg

  • Instagram

  • Arkiv


Share This