Race

Publisert den 2. mars 2018 | av Fred Arthur Asdal

0

Imponerte i Abu Dhabi

Gustav Iden løp inn til en imponerende niendeplass i sesongstarten.

Sesongstarten i Abu Dhabi ble en blandet opplevelse for det norske landslaget. For mens Gustav Iden og Lotte Miller leverte sine beste WTS-resultater noen sinne, måtte Kristian Blummenfelt bryte.

– Jeg havnet i veggen under syklinga og kom meg aldri på sykkelen igjen, skriver Blummenfelt på sin Instagram-konto i ettermiddag.

Det var likevel mye å glede seg over, sett med norske øyne.

Gustav Iden hadde på forhånd varslet god form etter formidable testresultater i Bergen forrige helg, og under dagens WRS-sprint løp han inn til en imponerende 9. plass, til tross for at han gikk i bakken under syklinga.

– Etter at jeg så hvor mange som trynet i første runde, bestemte jeg meg for å legge meg fremst, sier Gustav Iden til Norges Triatlonforbund.

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Regnværet i morgentimene gjorde asfalten glatt og førte tidvis til et stort mannefall. I herreklassen falt så mange som syv utøvere, deriblant Kristian Blummenfelt.

Men heller ikke Iden unngikk velt.

– Jeg kom meg raskt opp igjen og fikk slått tilbake et skeivt styre, sier Iden som da lå som nummer to i konkurransen.

Han unngikk imidlertid skader og fullførte til en historisk niendeplass, som utenom Blummenfelt er den beste norske plasseringen i WTS gjennom tidene.

Sørafrikanske Henry Schoeman vant herrenes konkurranse.


Om forfatteren

MAMIL, firebarnsfar, forfatter, foredragsholder og arrangør. Jobber hardt og kontinuerlig for å holde sin indre sofagris i sjakk. Liker seg best på de lange distansene.Kommentarer er stengt.

Til toppen ↑
  • Siste innlegg

  • Instagram

  • Arkiv


Share This