facebook_pixel

Race

Publisert den 1. august 2017 | av Fred Arthur Asdal

0

Inn til 8. plass i WTS i Edmonton

Kristian Blummenfelt fortsetter å puste verdenseliten i nakken.

Kristian Blummenfelt henger fortsatt med i World Triathlon Series (WTS). På sprinten i Edmonton i helga ble det 8. plass.

– Det var ganske likt som i Hamburg. Det var et bra løp, men ikke det optimale, sier Blummenfelt til 3atlet.

Nå er det ny sjanse her i Montreal til helga, så da håper jeg å få litt mer ut.

– Jeg følte meg egentlig bra på sykkel, følte at jeg hadde bra kontroll i bakken. Fryktet at bakken skulle være for bratt og at den skulle være for mange angrep. Men jeg følte meg sprek og manglet bare litt for å henge meg på de aller beste.

– Jeg tror dobbel distanse her skal være godt. Det gjør at åpningsfarta blir litt roligere, og at jeg får brukt kapasiteten min bedre på sykkel og løp.

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Kristian Blummenfelt (t.v.) var rimelig fornøyd i Edmonton, mens Gustav Iden ble syk og satser heller på revansj i Montreal.

Blummenfelt har kommet fram til Montreal, som i utgangspunktet var en kort flyreise fra Edmonton.

– Men så var det det storm da vi skulle lande, og flyet ble kretsende rundt oppe i lufta, og etter hvert så begynte vi å gå tom for drivstoff og vi måtte fly til en annen flyplass i nærheten og fylle på bensin der. Og det var en liten flyplass og det tok litt tid å få i stand, så det ble en del venting.

– Med i reisefølget er fortsatt Gustav Iden. Han hadde gledet seg stort til WTS-sprinten i Edmonton, men en akutt matforgiftning satte ham ut av spill. Men allerede dagen etter var han på beina igjen.

– Det ble nok to nordmenn til start. Gustav har ikke reist til Canada fro å være på to ukers ferie uten å konkurrere, humrer Blummenfelt.

– Det var ganske bittert å ikke få starte, sier Iden selv.

– Det varte jo bare noen timer, akkurat da konkurransen var, og nå er jeg bra, så det var utrolig kjipt.


Om forfatteren

MAMIL, firebarnsfar, forfatter, foredragsholder og arrangør. Jobber hardt og kontinuerlig for å holde sin indre sofagris i sjakk. Liker seg best på de lange distansene.Kommentarer er stengt.

Til toppen ↑
  • Siste innlegg

  • Instagram

  • Arkiv


Share This