Race

Publisert den 14. juli 2017 | av Fred Arthur Asdal

0

Gustav Iden inn som førstereserve i Hamburg

Gustav Iden smatt inn på startlista i Hamburg i går. Dermed blir det to nordmenn til start i lørdagens WTS,  

Kristian Blummenfelt er klar for World Triatlon Series (WTS) i Hamburg. Og han får følge med Gustav Iden som kom inn som første reserve. Og når vestlendingene skal kjempe mot verdenseliten, håper det på regnvær.

– Det er fint her nå, men det er meldt regn, og det er bra oss hvis det slår til, sier Blummenfelt.

Det er gått noen uker siden forrige runde i WTS, i Leeds i begynnelsen av juni. I mellomtida har 23-åringen fått trent skikkelig.

Blummenfelt fikk dessuten en solid gjennomkjøring med i den franske Grand Prix-serien i Valence for to uker siden . Laget hans, Sartrouville, vant sammenlagt, og det leder nå etter to runder.

Nordmannen fikk en fjerdeplass individuelt, etter å ha tapt bronseplassen i spurten.

– Kroppen virker bra. Jeg tror formen sitter. Det var bra i Valence selv om svømminga var krevende. Så jeg håper å få det ut på lørdag, sier Blummenfelt til 3atlet.

– Jeg tror det kan bli veldig spennende på lørdag, så å si alle de beste er jo med. I hvert fall alle i topp ti på rankinga er med.

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Kristian Blummenfelt fikk besøk på rommet da Gustav Iden plutselig var klar for WTS i Hamburg likevel.

Landslagskollega og romkamerat Gustav Iden er også i Hamburg. Han kom med på startlistene så seint som i går. Deremd kunne han puste lettet ut, for Iden er revansjelysten etter en foreløpig sesong med mye utur.

– Det har vært en dårlig sesong så langt. Jeg har ikke fått de resultatene jeg ville ha. Men det har følt meg veldig, veldig bra den siste uka.

– Du har jo løpt veldig fort på trening, spesielt de to siste ukene?

– Jeg er sikker på løpinga mi, og tror jeg kan løpe veldig fort. Men jeg er usikker på om jeg er der framme når det skjer.

– Så hva er ambisjonen nå?

– Selv om formen virker god, så er jeg er fortsatt usikker på konkurranseformen, og da jeg vil ikke si noe noen resultatmål på forhånd.

Hamburg er en idyllisk havneby, som har huset verdenssirkuset i triatlon i mange år.

Gustav Iden bivåner ferdigstillelsen av arenaen i Hamburg. Lørdag er det konkurranse.

 

Tags: , , , , , , , , ,


Om forfatteren

MAMIL, firebarnsfar, forfatter, foredragsholder og arrangør. Jobber hardt og kontinuerlig for å holde sin indre sofagris i sjakk. Liker seg best på de lange distansene.Kommentarer er stengt.

Til toppen ↑
  • Siste innlegg

  • Instagram

  • Arkiv


Share This