Race

Publisert den 24. juni 2017 | av Fred Arthur Asdal

0

– Kroppen er endelig sterk igjen

– Det har vært en fantastisk måned og bedre blir den, forhåpentligvis, sier Lotte Miller foran dagens EM i sprint-triatlon.

– Dette blir mitt første ordentlige internasjonale løp denne sesongen. Kroppen er endelig sterk igjen, og jeg tror det kan bli et spennende løp. Jeg er optimistisk!

Noen konkrete mål har hun ikke satt seg.

– Jeg har ikke satt meg noe særlig med forventninger. Kun at jeg skal kjøre hardt, gjøre mitt beste og nyte hvert eneste sekund.

For tre uker siden vant hun samme distansen under NM i Bryne.

– Å løpe først i mål foran venner og familie? Det var utrolig. Og så var det deilig å være tilbake i det norske triatlonmiljøet igjen.

For de som så på, var det nok ganske tydelig at det var et svært emosjonelt løp for henne.

– Ja, det var vanskelig å holde tårene tilbake da jeg krysset målstreken.

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Lotte Miller gleder seg til EM i Tyskland i dag.

Miller har vært ett år borte fra triatlon, etter en vanskelig 2016-sesong, hvor hun slet med en kropp som ikke ville samarbeide.

– Det var DEILIG å få kjøre et løp hvor jeg følte at kroppen var sterk!

Miller gleder seg til EM, og det å konkurrerer med flagget på drakta igjen.

Treninga har også vært bra de siste par ukene.

– Jeg er litt sliten etter NM. Kroppen har ikke helt blitt vant til å kjøre konkurranse ennå og trenger litt tid til å hente seg inn. Men ellers har det vært to uker med god trening rettet mot EM-sprint i Tyskland og Europa cup i Nederland.

Hun gleder seg også over at triatlonverden har fått en fantastisk nyhet fra den olympiske komité (IOC).

– Vi får mix stafett i OL! Det er et format hvor to kvinner og to menn fra samme nasjon alle kjemper seg gjennom svøm, sykkel, løp (4*triatlon). Jeg krysser alle fingre og tær for at Norge klarer å stille lag i Tokyo om tre år. Ingenting er umulig!


Om forfatteren

MAMIL, firebarnsfar, forfatter, foredragsholder og arrangør. Jobber hardt og kontinuerlig for å holde sin indre sofagris i sjakk. Liker seg best på de lange distansene.Kommentarer er stengt.

Til toppen ↑
  • Siste innlegg

  • Instagram

  • Arkiv


Share This