facebook_pixel

Tema

Publisert den 6. april 2017 | av Fred Arthur Asdal

0

– Jeg gleder meg virkelig

Mens fem mannfolk skal debutere som triatleter, skal Julie Flakne Andresen få sin tv-debut.

Tekst: Fred Arthur Asdal Foto: TV3 og Jørgen Melau

I dagens episode av serien Ekte menn gjør Julie Flakne Andresen sin tv-debut på TV3, sammen med fem mildt sagt utrente mannfolk. Opptakene foregikk i fjor høst.

– Jeg gleder meg virkelig til å se hvordan det hele kommer fram på TV, sier Julie Flakne Andresen fra Oslofjord Tri og Team Smartfish Fuji.

I serien Ekte menn blir vi godt kjent med både personligheten og den fysiske formen til de fem karene.

– Jeg har aldri vært med på noe slikt før, og jeg synes det var veldig morsomt å bli spurt om å delta, forteller Julie Flakne Andresen, som i dag debuterer som ”programleder”.

Julie Flakne Andresen er en erfaren triatlet. På fjernsyn er hun imidlertid langt mer uerfaren.

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

 

Utover sesongen får de fem mannfolka brynt seg på både sykling, svømming, løping og dansing, samt smertehåndtering og fokus på kanskje det mest åpenbare: kosthold og ernæring.

I dagens episode skal Julie Flakne Andresen gi mer spesifikk triatlonråd, på veien mot deres aller første konkurranse. Andresen er en rutinert triatlet, med flere gode resultater. I fjor sommer gikk hun til topps i jubileumsfesten i Tønsberg, mens hun i høst ble beste norske utøver under Ironman Barcelona.

– Det å være på med på en tv-innspilling var spennende nok i seg selv. Jeg trodde ting var mye mer oppsatt og planlagt enn det det egentlig var. Det hele føltes veldig naturlig, og det var en utrolig morsom opplevelse, sier Andresen.

Hun synes det hele var en morsom og hyggelig opplevelse.

– Jeg fikk møte veldig mange hyggelige og interessante mennesker, noe jeg elsker.

De fem mannfolk blir pushet fram av programleder Stig Færø-Landlie, på vei mot deres aller første triatlon, noe som virker som en umulig oppgave.


Om forfatteren

MAMIL, firebarnsfar, forfatter, foredragsholder og arrangør. Jobber hardt og kontinuerlig for å holde sin indre sofagris i sjakk. Liker seg best på de lange distansene.Kommentarer er stengt.

Til toppen ↑
  • Siste innlegg

  • Instagram

  • Arkiv


Share This