Ved fristens utløp hadde Norseman mottatt 3.650 søkere fra 80 land.  ." /> Ved fristens utløp hadde Norseman mottatt 3.650 søkere fra 80 land

Race

Publisert den 7. november 2016 | av Redaksjonen

0

Søkere fra 80 land

Ved fristens utløp hadde Norseman mottatt 3.650 søkere fra 80 land. 

Foto: Kai-Otto Melau

Konkurransen har på 14 år vokst fra å være en entusiastkonkurranse for et lite triatlonmiljø i Norge, til å bli et internasjonalt fenomen, skriver arrangøren i en pressemelding.

Norseman opplever en vekst på 20 % i antall søkere fra i fjor. I fjor var det søkere fra 63 nasjoner, i år er det utøvere fra 80 nasjoner som vil bli med. Søkere fra utlandet står for om lag 2/3 av antallet søkere.

– Nok en gang beviser vi at Norseman har blitt en Norsk eksportvare og en av de sterkeste merkevarene i internasjonal triatlon. Vi er ikke lenger bare en konkurranse med 250 utøvere som konkurrerer gjennom fjord og over fjell fra Hardanger til Telemark. Vi er den lille norske konkurransen triatlonverdenen ser til når de vil ha en opplevelse for livet sier Dag Oliver, daglig leder i Norseman.

– Norseman er en ekte, jordnær og unik triatlonkonkurranse. Vi har ved hjelp av solide og trofaste sponsorer, samt en global tilhengerskare, fått muligheten til jobbe langsiktig og være tro mot idealene våre, legger Oliver til.

Norseman ble av Triathlon Business International våren 2016 ranket topp tre internasjonalt blant de konkurransene alle triatleter bør få med seg i. I en hektisk uke i august er Eidfjord og Norge vertskap for en hel triatlonverden.

Den 15. utgaven av Isklar Norseman Xtreme Triathlon 2017 starter kl 05:00 lørdag 5. august fra en Norled ferge i Eidfjorden i Hordaland.


Om forfatterenKommentarer er stengt.

Til toppen ↑
  • Siste innlegg

  • Instagram

  • Arkiv


Share This