facebook_pixel

Sponset

Publisert den 10. august 2016 | av Redaksjonen

0

Gratis Suunto Spartan-klokke?

Suunto lanserer i disse dager sin nye Spartan-klokke, som er svært velegnet for triatleter og langdistanseløpere. De neste dagene kan du sikre deg en klokke helt gratis!

Fra 10. august til 24. august legges det ut 20 klokker til vanns, i skogsområder og på fjelltopper. Så fort klokkene er sluppet på Suunto sine nettsider, kan du snøre på deg løpeskoene, ta på deg våtdrakten eller hoppe på sykkelen for å lete etter klokkene. Du må registrere deg for å være med på jakten. Det kan du gjør her.

– Hvis du vil ha en av markedets råeste klokker gratis, er dette virkelig noe for deg, sier Fredrik Mandt, Marketing Manager i Amer Sports.

– Vi kommer til å legge ut klokker ut over hele landet. Ikke bare rundt Oslo. Dette er for deg som synes trening er mer enn å lete etter Pokemon i Frognerparken.

Klokken lanseres i Norge i disse dager. Det er mye nytt, både i forhold til selve klokken, men også på softwaresiden. Movescount, Suunto sitt program for logging av trening, har fått en kraftig oppgradering i forbindelse med lanseringen.

– Klokka er i god Suunto-tradisjon, svært robust. I tillegg er den spekket av funksjoner, både for nybegynnere og for erfarne triatleter. Og så vil jeg vil spesielt trekke frem batterikapasiteten til klokka. Her har man en klokke som klarer både en Ironman eller et ultraløp, sier Mandt.

Så kom deg ut på Spartan-jakt!


Om forfatterenKommentarer er stengt.

Til toppen ↑
  • Siste innlegg

  • Instagram

  • Arkiv


Share This