Race

Publisert den 19. juni 2016 | av Fred Arthur Asdal

0

Trosset skaden i europacupen

Til tross for en skade i foten; Vetle Bergsvik Thorn ble beste norske i Bulgaria.   

De norske juniorene kjørte europacup på sprintdistansen i Bulgaria i går. 16 år gamle Vetle Bergsvik Thorn ble beste norske utøver med en syvendeplass, 50 sekunder bak vinneren, Vasca Vilaca fra Portugal. Frem til pallen var det 34 sekunder.

Resultatet betegner han selv som greit nok.

– Med skaden i foten fra EM i Lisboa, fikk jeg ikke trent noe særlig før den siste uken før konkurransen. Det gjorde at jeg var litt usikker på formen før vi startet, sier Thorn.

– Til tross for det, så hadde jeg en grei svømming og var plassert greit inn til T1. Ut på sykkel samlet det seg fort en gruppe på rundt 10-15 mann. På syklingen følte jeg meg sliten og hadde ikke så mye å kjøre med, og det til tross for at  det ikke ble kjørt særlig hardt heller. Inn i T2 havnet jeg litt bakpå og fikk en dårlig plassering ut av T2, forteller Thorn til 3atlet.

– Ut på løp kjentes det greit ut i starten, men etter hvert ble det mye tyngre å løpe, og da var det bare å prøve å fokusere på noe annet og komme seg i mål. Jeg endte på til slutt på en syvendeplass, men jeg fikk med meg en grei følelse på at jeg er på vei tilbake etter skaden, sier Thorn.

I tillegg til Vetle Bergsvik Thorn, deltok også tre andre norske juniorer. Endre Espedal ble nummer ni i herrenes juniorklasse, mens Solveig Løvseth og Karen Magnussen ble henholdsvis nummer 12 og nummer 18 i damenes juniorklasse.

Resultater finner dere her.

 

Tags: , , , , , , , , ,


Om forfatteren

MAMIL, firebarnsfar, forfatter, foredragsholder og arrangør. Jobber hardt og kontinuerlig for å holde sin indre sofagris i sjakk. Liker seg best på de lange distansene.Kommentarer er stengt.

Til toppen ↑
  • Siste innlegg

  • Instagram

  • Arkiv


Share This