facebook_pixel

Race

Publisert den 19. juni 2016 | av Jørgen Melau

0

Best i jubileumsfesten

Julie Flakne Andresen og Eirik Ravnan ble best da Ringshaugdysten feiret 10 år.

Ringshaugdysten i Tønsberg er et tradisjonsrikt arrangement for mange triatleter på Østlandet. I sitt 10. år startet de i kaldt regnvær på distriktets flotteste badestrand, mens avslutningen ble badet i strålende Vestfold-sol.

I kvinneklassen ble det seier for Julie Flakne Andresen fra Oslofjord Tri og Team SmartfishFuji. Hun ledet det meste av løpet.

– Jeg er veldig fornøyd med svømmingen. På syklingen merket jeg etter en stund at jeg hadde en brems som subbet innpå hjulet. Og så rotet jeg litt i skiftesonen. Men ellers hadde jeg et godt løp, sier hun, og kaster litt ros til arrangøren:

– Ringshaugdysten er et flott arrangement!

Ravnan_T1b

Eirk Ravnan fra Drammen ledet fra start til mål.

På herresiden var det Eirik Ravnan fra Drammen Triathlon Club som tok seieren. Han ledet fra start til mål. Allerede etter gjennomført svømming, hadde han over ett minutts ledelse. Denne ledelsen holdt han hele løpet og økte tidsdifferansen både på sykkel og løp. I mål var han 3.23 foran nestemann, Per Morten Ellingsen fra Fredrikstad Triathlonklubb/Team SmartfishFuji.

– Jeg er godt fornøyd med gjennomføringen, sier Eirik Ravnan.

– Jeg hadde litt stive legger etter forrige helgs konkurranse, men det gikk nå bra likevel. Det er god stemning her i Tønsberg. Og jeg liker spesielt godt at det er så mye folk langs løypene. Syklingen er jo bare helt fantastisk!

Rett over 100 deltagere stilte til start i jubileumsåret. Arrangørene Tønsberg Triathlonklubb har holdt på tradisjonene, og arrangerer en sjarmerende konkurranse med lav terskel. Skjønt konkurranse med lav terskel er det vel egentlig få triatlonkonkurranser som kan påberope seg. Også i Tønsberg er det rimelig mye karbon, høyprofilfelger og multisportklokker i skiftesonen.

Men Ringshaugdysten er i alle fall en herlig blanding av surfedrakter til 499 kroner og våtdraktprodusentenes toppmodeller i 8000 kroners klassen. Vi ønsker minst 10 år til i Tønsberg!

Flakne_Ravnanb

Julie Flakne Andresen og Eirik Ravnan ble best i dame- og herreklassen i Tønsberg. 

Resultater:

Supersprint (Junior) jenter :

 1. Gunn-Marit Lyngroth Sævik
 2. Sofie Bjaadal
 3. Victoria-Louiza Sondresen-Chami

Supersprint (Junior) Herrer :

 1. Cedrik Bakke Christophersen
 2. Sebastian Wernersen
 3. Tinus Bergh Pedersen

Ringshaugdysten Sprint Kvinner :

 1. Julie Andresen
 2. Marianne Bruun Lien
 3. Lene Tangen

Ringshaugdysten Sprint Menn

 1. Eirik Ravnan
 2. Per Morten Ellingsen
 3. Bjørn Skollerud

Øvrige resultater her.


Om forfatteren

Fast tilknyttet 3atlet.no, en svært habil fotograf og involvert i en rekke triatlon-konkurranser. Han er forsker av yrke og er opptatt av utøvernes sikkerhet.Kommentarer er stengt.

Til toppen ↑
 • Siste innlegg

 • Instagram

 • Arkiv


Share This