facebook_pixel

Race

Publisert den 8. mai 2016 | av Fred Arthur Asdal

0

Stormet inn til seier

Lars Petter Stormo kjempet seg gjennom brutale værhold på Mallorca og vant klassen sin.

Tekst: Fred Arthur Asdal Foto: Privat

Mallorca er først og fremst kjent for sol og varme, men under Ironman 70.3 var det lite som minnet om Syden. Snarere var det snakk om tropiske sykloner, med høye bølger, vind og striregn.

– Dette var tøffe forhold med. Men jeg er superfornøyd med resultatet, skriver Lars Petter Stormo på sin Instagramprofil.

I tillegg til å vinne aldersklassen sin, var han beste agegrouper. Stormo kom inn på 4 timer og 19 minutter og ble nummer 13 totalt, inkludert proffklassen.

Ironman Mallorca ble for øvrig en brutal affære for mange nordmenn, som anså konkurransen som en fin start på sesongen, gjerne i kombinasjon med en litt tidlig familieferie i varmere strøk, fjernt fra den norske vinteren.

Flere norske klubber stilte med større kontingenter. Truls Samuelsen fra Arendal Triathlon var blant dem som fikk merke de uvanlige forholdene, og han konstaterer nøkternt etter debuten på distansen:

– Jeg overlevde.

Ironman Mallorca hadde i overkant av 3.500 deltakere. Raskest var tyske Andreas Dreitz, som kom inn på 4 timer og 4 minutter.

Blant andre gode norske resultateter finner vi Erlend Sætre og Jan Morten Ra, som begge kom inn på topp 5o totalt.

Resultater finner du her.

truls 

Truls Samuelsen fra Arendal Triathlon var blant de mange titalls norske  utøverne som la sesongdebuten til Mallorca, og som fikk merke de tøffe forholdene.

 

Tags: , , , , , , ,


Om forfatteren

MAMIL, firebarnsfar, forfatter, foredragsholder og arrangør. Jobber hardt og kontinuerlig for å holde sin indre sofagris i sjakk. Liker seg best på de lange distansene.Kommentarer er stengt.

Til toppen ↑
  • Siste innlegg

  • Instagram

  • Arkiv


Share This