Sponset

Publisert den 5. mai 2016 | av Fred Arthur Asdal

0

Verdens kuleste 3atlet-skjorter

Hva skal jeg ha på meg? Dress, bunad, våtdrakt, kompresjonstøy? Valgene er så utrolig mange.

Men – det finnes altså ett plagg som passer til absolutt alt, enten du stiller til start eller skal i konfirmasjon. For nå lanserer vi 3atlet sin helt egen kolleksjon! Vi snakker om ekte haute couture – kunstskikkethet og eksklusivitet, fullt på høyde med de fjongeste motehusene i Paris.

Designet er inspirert av «den lille sorte». Det er lekkert og elegant, i et oransje fargespekter som gir uttrykk for bevegelse og en flammende energi, dekorert på en karbonsort bunn! Skjortene er allerede omtalt som en must-have-greie blant flere vi kjenner (Hvem? Red. anm.). Vi sier simpelthen bare: Du behøver ikke mer!

På ryggen finner du et feiende flott slagord. Du kan velge blant fem slagord, som tidligere i år ble stemt frem av våre egne 3atleter!

Kolleksjonen 2016 er designet av Norges absolutt beste 3atlet-designer, nemlig selveste Henning Filet (www.filet.no). Skjortene er en slimvariant av høy kvalitet (Fruit of the Loom), laget den fineste bomull (165 g/m²) og selges for KUN kr 299 (pluss frakt).

NB: Skjortene selges i et SVÆRT begrenset opplag, på motiv og størrelser! Her snakker vi om soleklare samleobjekter! First come, first serve, altså.

Bestillingen gjør du HER i vår «nettbutikk»! Her oppgir du navn, adresse og størrelse (S, M, L, XL, XXL – litt små størrelser!), samt hvilket motiv du ønsker deg (1-5). Så sender vi skjorten(e) så fort vi bare klarer innimellom treningsøktene.

I den flotte pakken finner du også en finfin faktura som du må betale med en eneste gang! (Hvis ikke, så henger vi deg ut på 3atlets egen Penalty Box, og du blir tillagt tidsstraff på hver eneste konkurranse du stiller opp i.)

Løp og kjøp!

VÅRKOLLEKSJONEN 2016 ser slik ut:

3atlet-tskjorter-2016-vaarkolleksjon-trykk

3atlet-tskjorter-2016-vaarkolleksjon-trykk2

3atlet-tskjorter-2016-vaarkolleksjon-trykk3

3atlet-tskjorter-2016-vaarkolleksjon-trykk43atlet-tskjorter-2016-vaarkolleksjon-trykk5


Om forfatteren

MAMIL, firebarnsfar, forfatter, foredragsholder og arrangør. Jobber hardt og kontinuerlig for å holde sin indre sofagris i sjakk. Liker seg best på de lange distansene.Kommentarer er stengt.

Til toppen ↑
  • Siste innlegg

  • Instagram

  • Arkiv


Share This