facebook_pixel

Sponset

Publisert den 26. oktober 2015 | av Kari Lingsom

0

Tidenes fineste sportsklokke?

 Endelig har noen laget en sportsklokke så fin, så lett og så anvendelig at vi jenter kan ha den på døgnet rundt.

Tekst: Kari Fullfart Lingsom

Jeg har en stund ønsket meg Garmins nye Fenix 3 Sapphire. Fulgt med på Instagram og nærmest siklet over bildene av den nydelige klokka som Garmin har lagt ut.

Nå klarer jeg knapt sitte stille. For klokka ligger faktisk rundt håndleddet mitt! Og den er rett og slett så fin! Klokka er ganske lik 920 xt i størrelse. Men den vinner soleklart på design. Jeg er ganske sikker på at denne går til absolutt alt – også til kjole.

At den i tillegg er pakket med alt Garmin har å tilby av teknologi, er en skikkelig bonus. Her snakker vi full pakke. Terrengløp, open water, basseng svømming, langrenn, løping, sykkel, ja, you name it. Den har alt du kan ønske deg til en aktiv livsstil.

Jeg gleder meg til å ta den i bruk. Jeg håper bare at den holder seg like fin uansett hva jeg utsetter den for.

Klokka har jeg fått av Garmin Norge – som jeg har en sponsoravtale med. Jeg er ydmyk og takknemlig for at en slik leverandør inngår samarbeid med meg, og jeg er frem til å bruke flere Garmin-produkter fremover!

Tags: , , , , , , , ,


Om forfatteren

En av Norges beste triatleter. Hun er en aktiv blogger (fullfartlingsom.no), og hun er også deltidsansatt i Norges Triatlonforbund for å arbeide med kommunikasjon.Kommentarer er stengt.

Til toppen ↑
  • Siste innlegg

  • Instagram

  • Arkiv


Share This